torsdag den 24. maj 2012

4. dag

Ved morgenbordet meddelte 2 af de unge, at de havde fået en bøde på 800 tj. kr. for ikke at have billetten i orden på en station. En havde stemplet forkert, mens en anden løb rundt for at finde ud af, hvor man kunne købe en billet.
 I dag tog vi i 3 hold med bussen til nærmeste metrostation. Herfra gik det i samlet flok til centrum, hvor vi tog en sporvogn op til Prags store slotskompleks. Placeringen er genial. Man har udsigt deroppe fra over hele byen, og der er en voldsom storhed over det. Det var umuligt at følges så mange, så jævnligt forsvandt nogle af de unge. De fleste så vi dog igen efter en del søgen ved counselerne. 3 forsvandt dog, og vi venter derfor først at se dem ved aftensmaden. Til gengæld mødte vi de 4 brasilienere, der havde sovet over sig og troede, at de ikke behøvede at deltage.
Det var en stor befrielse for alle, da vi på Karlsbroen fik fri til at gøre, hvad vi ville. Der var en del utilfredshed blandt de unge med formiddagen. De var kede af, at vi - i højt tempo - blot gik forbi seværdighederne. De havde forventet, at der i deres betaling var includeret entre til      at komme ind i nogle af de spændende bygninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar