lørdag den 26. maj 2012

6. dag

Under morgenmaden efterlyste jeg ejeren af 6 stks. Gösser Bier, men da ingen sjovt nok ville vedkende sig dem, måtte jeg aflevere dem i receptionen, som i øvrigt hjalp med kopieringen af de uddelte skriftlige advarsler, som nu skal ligge og "brænde" i nogle lommer på resten af turen.
Vi tog afsted med bussen kl. 9.10 for at køre rundt på den indre ringvej og få udpeget diverse imposante bygningsværker, som Rådhuset, operaen, Historisk Museum og mange flere. Bussen blev parkeret ved Hofburg, hvor vi blev vist rundt, indtil nogle af os kl. 11 meget gerne ville ind på den berømte rideskole, der ligger i slottet, for at se formiddagstræning.
Derefter blev tropperne frigivet, og vi to gik tværs gennem den indre by for at bese den gamle forlystelseshave Prater, der opstod i 1766.
Vi vil til aftensmaden foreslå de, der ikke skal med til koncert, at tage til Prater. De vil bestemt kunne få en morsom aften, mens vi andre skal nyde musik af Johann Strauss og Mozart. Vejret er stadig strålende og varmt.
Ps.: Jeg har nu lært alle 66 unge at kende ved navn og er begyndt at frygte for turens afslutning. På trods af, at nogle ind imellem dummer sig, så er de alle sammen utroligt dejlige at være sammen med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar